Cucumber Soup
TM5 TM31 TM6

Cucumber Soup

4.6 (35 valutazioni )

Ingredienti

  • 320 g cucumbers (approx. 3), cut in pieces
  • 90 g onions
  • 30 g butter
  • 500 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips), to taste
  • 1 sprig fresh dill, leaves only
  • 200 g potatoes, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 tsp raw sugar (opzionale)
  • 100 g whipping cream
    o 100 g natural yoghurt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
849 kJ / 202 kcal
Proteine
3.2 g
Carboidrati
11.4 g
Grassi
15.6 g
Fibre
2.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative