Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opzionale)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh salmon fillets, skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 leek, white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
o 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (opzionale)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese, crumbled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Proteine
- 63.7 g
- Carboidrati
- 65.5 g
- Grassi
- 51.9 g
- Fibre
- 8.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rice Salad with Vegetables
45 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Multiseed Bread
2 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Ratatouille
40 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min