Dispositivi & Accessori
Mixed grain risotto
Prep. 15min
Totale 1h 25min
4 portions
Ingredienti
-
rindless bacon rashers finely sliced150 g
-
vegetable oil40 g
-
large onion cut into wedges1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded2
-
red quinoa100 g
-
water to soak
-
water1800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley100 g
-
puy lentils100 g
-
pearl couscous100 g
-
salted butter50 g
-
frozen peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn8 sprigs
-
ground black pepper to season
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
369.3 mg
Proteine
25.9 g
Calorie
3273.8 kJ /
782.5 kcal
Grassi
38.1 g
Fibre
15.7 g
Grassi saturi
12.6 g
Carboidrati
86.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good Food Mark LaBrooy
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Plant-based béchamel sauce
10min
Three-bean shepherd's pie
26h
Mediterranean capsicums
2h
Ancho chilli and black bean stew
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Hearty lentil chilli
50min
Caponata
50min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min