Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g firm white fish fillets, skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 oranges, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g unsalted butter, chilled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Proteine
- 26 g
- Carboidrati
- 29 g
- Grassi
- 12 g
- Fibre
- 7.6 g
Ricette alternative
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Nessuna valutazione
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Pork with black bean sauce
30 min
Turmeric fish
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min