Dispositivi & Accessori
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
136.7 mg
Proteine
5.2 g
Calorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Grassi
24.7 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
6.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Broccoli salad
10min
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Raw cauliflower tabouli
30min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Pink scramble
15min
Rise and shine cereal clusters
30min
Turmeric, lemon and ginger tea
20min