Dispositivi & Accessori
Red bean ice cream
Prep. 20min
Totale 29h 50min
4 portions
Ingredienti
Red bean paste
-
dried adzuki beans120 g
-
water for soaking
-
water plus extra for soaking1000 g
-
sugar50 g
Red bean ice cream
-
milk400 g
-
icing sugar100 g
-
egg yolks5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh mint leaves only, for ganishing1 sprig
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
15.5 g
Calorie
2326 kJ /
553 kcal
Grassi
28.3 g
Fibre
2.2 g
Carboidrati
60.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Made in Taiwan
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Soy milk
24h 30min
Cream of Lotus
40min
Taro bread
4h 20min
Yam Rice
45min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Soy Milk
35min