Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Suet pastry
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
Steak and kidney filling
- 20 g oil
- 1 brown onion, cut into halves
- 600 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 200 g lamb kidneys, cut into quarters and white cores removed
- 2 carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
Assembly
- butter, for greasing
- 2200 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2232.4 kJ / 531.5 kcal
- Proteine
- 27.4 g
- Carboidrati
- 32.6 g
- Grassi
- 31.8 g
- Grassi saturi
- 13.8 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodio
- 492.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Steak and Kidney Pudding
5h
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Pea and ham soup
2h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Lamb's fry with bacon
1h 20 min
Quick chicken curry
35 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min