Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 16.6 g
- Grassi
- 15.6 g
- Grassi saturi
- 4.7 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 584.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35min
Irish stew
1h 30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Chicken cacciatore
50 min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min