Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Proteine
- 40.9 g
- Carboidrati
- 22.6 g
- Grassi
- 32.6 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodio
- 804.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Turmeric fish
30 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Scallops with pea purée
25 Min