Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Proteine
- 80.6 g
- Carboidrati
- 72 g
- Grassi
- 46.5 g
- Grassi saturi
- 22.4 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodio
- 508.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Mediterranean capsicums
2h
Creamed spinach
15 min
Warm cabbage dish
15 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken Waldorf salad
40min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min