Versioni compatibili
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Proteine
- 52.9 g
- Carboidrati
- 24.2 g
- Grassi
- 17.2 g
- Grassi saturi
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1265.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Pork fillet with mustard
35min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken stock paste
45 Min
Meat stock paste
45 Min
Veal involtini
35min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5óra 15p
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min