Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 9 g
- Grassi
- 22.8 g
- Grassi saturi
- 11.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodio
- 473.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef "Burgundy"
40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Chicken and mushroom lasagne
1u. 55min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Hunter's lemon chicken rissoles
1hod.
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min