Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Proteine
- 31.1 g
- Carboidrati
- 26.6 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Fish pie with cauliflower mash
1u. 15min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1u. 15min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Open fish burgers
1 godz.
Coconut turmeric fish curry
40 min
Salmon en croute
50 min