Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Proteine
- 112.9 g
- Carboidrati
- 8.8 g
- Grassi
- 29.2 g
- Grassi saturi
- 2.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodio
- 295.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Quiche Lorraine
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min