Dispositivi & Accessori
Light and Fresh Beet Pasta
Prep. 10min
Totale 20min
2 portions
Ingredienti
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
22 g
Calorie
3318 kJ /
793 kcal
Grassi
43 g
Fibre
9 g
Carboidrati
84 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Valentine's Romance
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Southwest Quinoa
40min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Vegan Cashew Sauté
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Greek Lentils and Rice
40min
Vegetarian Chili
50min