Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Proteine
- 12.6 g
- Carboidrati
- 42.8 g
- Grassi
- 15.4 g
- Fibre
- 9.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Colourful quinoa salad
40min
Curried cauliflower salad
40min
Roasted eggplant
1h 35 min
Asian cucumber salad
10 min
Green goddess pizza
1h 30min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Blue cheese tofu dressing
5min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min