Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Proteine
- 8.8 g
- Carboidrati
- 31.8 g
- Grassi
- 7.7 g
- Fibre
- 9.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pulse and pumpkin curry
30 dk
Tomato and red lentil soup
30 dk
Vegetable soup
35 dk
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Potato and green pea curry
50min
Bubble and squeak soup
35 dk
Hearty seven vegetable soup
30 dk
Indian spiced sweet potato soup
25 dk
Creamy capsicum and zucchini soup
40 dk
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min