Dispositivi & Accessori
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Prep. 10min
Totale 10min
335 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 335 g
Sodio
692.4 mg
Proteine
25.8 g
Calorie
4435 kJ /
1060 kcal
Grassi
99 g
Fibre
21.3 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
38.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wholefood child
88 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Falafel with beetroot hommus
20min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Brown rice salad
40min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Steamed fish with green mash
50min
Colourful quinoa salad
40min