![Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b2129c9b-a4ce-4d4a-9cd6-f32131b798ba/Derivates/a98d09e6-2338-4b19-8af5-55fec4b213c5.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Proteine
- 27.3 g
- Carboidrati
- 41.8 g
- Grassi
- 27 g
- Grassi saturi
- 2.8 g
- Fibre
- 12.3 g
- Sodio
- 741.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Bean Burgers
1sa 20 dk
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min