Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
TM5 TM6

Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas

4.2 (47 valutazioni )

Ingredienti

Crispy Chickpeas

  • 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz maple syrup
  • ½ tsp brown sugar
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp paprika
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Pumpkin Soup

  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp dried sage
  • 32 oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
    o 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.)
  • 20 oz vegetable stock
  • 3 oz feta cheese, crumbled
  • fresh sage leaves, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
899 kJ / 215 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
29 g
Grassi
8 g
Fibre
6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative