Pickled fruit salad with honey labne
TM6 TM5 TM31

Pickled fruit salad with honey labne

3.7 (3 valutazioni )

Ingredienti

Honey labne

  • 500 g Greek-style natural yoghurt
  • 30 g honey

Pickled fruits

  • 120 g water
  • 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 375 g verjuice (see Tips)
  • 200 g honey
  • 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
  • 250 g strawberries, hulled and cut into halves
  • 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
  • 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
  • 1 sprig fresh mint
  • edible flowers, for decorating (optional - see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1472.3 kJ / 350.6 kcal
Proteine
8.7 g
Carboidrati
65.8 g
Grassi
2.1 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
9.6 g
Sodio
104.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative