Dispositivi & Accessori
Quick herb paste
Prep. 10min
Totale 10min
180 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 180 g
Sodio
1920 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Grassi
103.5 g
Fibre
22.9 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
43.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Plum paste
1h
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Curry powder
10min
Hommus
15min
Cauliflower gratin
1h
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chunky basil pesto dip
10min
Pulse and pumpkin curry
30min
Tomato passata
1h 40min