Versioni compatibili
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
o beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteine
- 57 g
- Carboidrati
- 82 g
- Grassi
- 51 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodio
- 1949 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min
Chicken Noodle Soup
25min
Grisons Barley Soup
55 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min