Versioni compatibili
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
o beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteine
- 57 g
- Carboidrati
- 82 g
- Grassi
- 51 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodio
- 1949 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken with Peppers and Rice
1j
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Chicken Étouffée
45 Min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Miso Carbonara Udon
25 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2j
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Alpine Macaroni
45 Min
Breakfast Bread Pudding
50 menit
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1j