Versioni compatibili
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Proteine
- 38 g
- Carboidrati
- 61 g
- Grassi
- 33 g
Nelle collection
Ricette alternative
Shepherd's Pie
1h 40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.