Versioni compatibili
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Proteine
- 38 g
- Carboidrati
- 61 g
- Grassi
- 33 g
Nelle collection
Ricette alternative
Tuna Pasta Bake
1h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Tuna Fishcakes
1h 15 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
1h 45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min