Versioni compatibili
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Proteine
- 38 g
- Carboidrati
- 61 g
- Grassi
- 33 g
Nelle collection
Ricette alternative
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min