Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
TM5 TM6

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 (21 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
  • 1 tsp salt
  • 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 2 oz shallots, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 oz tomato paste
  • 4 oz dry white wine
  • 32 oz beef stock
  • 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2146 kJ / 513 kcal
Proteine
76 g
Carboidrati
12 g
Grassi
14 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
2 g
Sodio
1722 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative