![Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
o fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Proteine
- 44.6 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 22.5 g
- Grassi saturi
- 5.7 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodio
- 625.4 mg
Ricette alternative
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Browned Onions (200 g)
25min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Beef and Tomato Stew
1h 25 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Lemon Curd
20 min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Barbecue Sauce
20 min.
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40min