Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion, cut into eighths
- 1 sweet corn cob, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt, to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil, to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 713.2 kJ / 169.6 kcal
- Proteine
- 47.9 g
- Carboidrati
- 18.2 g
- Grassi
- 25.7 g
- Grassi saturi
- 9.3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 1702 mg
Ricette alternative
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 phút
White Radish Pork Rib Soup
3h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min