Dispositivi & Accessori
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Totale 15min
350 g
Ingredienti
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
2299 mg
Proteine
15.1 g
Calorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grassi
152 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
79.7 g
Carboidrati
6.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
19 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Celery leaf gremolata
5min
Hollandaise
15min
Homemade Custard
15min
Kewpie mayonnaise
10min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min