Dispositivi & Accessori
Orange and passionfruit Eton mess
Prep. 40min
Totale 2h 50min
6 portions
Ingredienti
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
87.7 mg
Proteine
7.3 g
Calorie
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Grassi
26.3 g
Fibre
3.7 g
Grassi saturi
15.5 g
Carboidrati
36.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Kitchen
87 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Salted caramel sauce
40min
Cypriot grain salad
45min
Panna cotta
6h 15min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Black forest pudding
1h 15min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Fruit coulis
10min
Classic lemon tart
3h 10min