Dispositivi & Accessori
Nyonya Spice Paste
Prep. 5min
Totale 15min
2 jars
Ingredienti
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (opzionale) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
3052 mg
Proteine
11 g
Calorie
3899 kJ /
932 kcal
Grassi
77 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
58 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Sambal chilli
35min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Mantou buns
1h 30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Nyonya Spice Paste
15min
Homemade Pandan Kaya
55min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Sambal Petai Prawns
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min