Dispositivi & Accessori
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prep. 10min
Totale 2h 35min
20 portions
Ingredienti
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
1 g
Calorie
338 kJ /
81 kcal
Grassi
3 g
Carboidrati
12 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Peranakan Snack Delight
13 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Nyonya Spice Paste
15 min.
Homemade Pandan Kaya
55 min.
Dried Shrimp Sambal
55 min.
Wholemeal Mantou
1h
Nasi Lemak
45 min.
Sambal Petai Prawns
20 min.
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min.
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min.
Chicken porridge with century egg
30 min.