Dispositivi & Accessori
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Prep. 5min
Totale 5h
8 pieces
Ingredienti
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
184.9 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
639.8 kJ /
152.9 kcal
Grassi
4 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
24.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nester TM7
30 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Ninguna valoración
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Walnut Mooncake
1h 10min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Teochew Braised Mixed Platter
Ninguna valoración
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Indonesian green spice paste
40min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Ninguna valoración
Semprit Cookies
50min