Dispositivi & Accessori
Vegetable liquid stock (TM5)
Prep. 15min
Totale 3h 15min
1555 g
Ingredienti
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1555 g
Sodio
5592.4 mg
Proteine
18.7 g
Calorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Grassi
2.5 g
Fibre
21.1 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
77.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Burnt orange marmalade
14h 20min
Spiralized spicy pickled carrots
Nessuna valutazione
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45min
Chicken and feijoa curry
35min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Mushroom stock paste
1h 35min
Cauliflower "fried" rice
45min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
English muffins
3h 10min
Vanilla wet chai
15min
Butternut mac and cheese
45min