Polish egg salad with tartar sauce
TM6 TM5 TM31

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 (18 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g pickled cucumbers, cut into pieces
  • 230 g pickled button mushrooms, drained (approx. 170 g after draining)
  • 150 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g sour cream
  • 1 tsp sugar (optional)
  • ¼ tsp sea salt
  • ground black pepper, to season
  • 12 eggs, hard-boiled
  • fresh dill, leaves only, roughly chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1813.4 kJ / 431.8 kcal
Proteine
15.7 g
Carboidrati
7 g
Grassi
9.6 g
Grassi saturi
9.6 g
Fibre
1.2 g
Sodio
882.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative