Versioni compatibili
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteine
- 13.2 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 67.1 g
- Grassi saturi
- 20.9 g
- Fibre
- 10 g
- Sodio
- 1531.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Vegetable soup
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Creamed spinach
15min
Broccoli almond soup
30 Min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 Min