Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
o 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1153 kJ / 276 kcal
- Proteine
- 10 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 22 g
- Grassi saturi
- 10 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodio
- 370 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 λεπτ.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 λεπτ.
Fish Stew
45 min