Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)

5.0 (8 valutazioni )

Ingredienti

Mustard marinade

  • 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Worcestershire sauce
  • 50 g olive oil
  • 1 tbsp French mustard
  • 1 tbsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Horseradish cream sauce

  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g crème fraîche (see Tips)
  • 20 g lemon juice
  • 30 g horseradish cream
  • 1 tsp French mustard
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3655.3 kJ / 870.3 kcal
Proteine
71.8 g
Carboidrati
6.4 g
Grassi
60.2 g
Grassi saturi
18.2 g
Fibre
2 g
Sodio
708.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative