Flank steak with horseradish cream sauce
TM6 TM5 TM31

Flank steak with horseradish cream sauce

4.5 (11 valutazioni )

Ingredienti

Mustard marinade

  • 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Worcestershire sauce
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 tbsp French mustard
  • 1 tbsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Horseradish cream sauce

  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g crème fraîche (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 30 g horseradish cream
  • 1 tsp French mustard
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches sea salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3337.8 kJ / 794.7 kcal
Proteine
69.3 g
Carboidrati
6.7 g
Grassi
60.5 g
Grassi saturi
17.5 g
Fibre
2.1 g
Sodio
692.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative