Classic beef burgers (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Classic beef burgers (MEATER+®)

4.5 (37 valutazioni )

Ingredienti

  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
  • 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 40 g breadcrumbs (see Tips)
  • 2 egg yolks
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2177.7 kJ / 518.5 kcal
Proteine
45.5 g
Carboidrati
39.8 g
Grassi
19.1 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
3.2 g
Sodio
934.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative