Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Proteine
- 53.8 g
- Carboidrati
- 17.7 g
- Grassi
- 24.1 g
- Grassi saturi
- 10 g
- Fibre
- 10.2 g
- Sodio
- 795 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Beef tacos
25min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chilli con carne
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Beef fajitas
30 min
Lamb and fennel ragu
4h 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min