Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Proteine
- 30.4 g
- Carboidrati
- 21.4 g
- Grassi
- 13.7 g
- Grassi saturi
- 2.2 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 411.5 mg
Ricette alternative
Chicken cacciatore
50p
All-in-one chicken dinner
50p
Chicken and almond stir-fry
30p
Chicken pesto pasta
30p
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Nessuna valutazione
Chicken with creamy vegetable sauce
35p
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Chicken and warm potato salad
55min
Vegetable potato salad with chicken
1óra 15p
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Meatballs in red pepper sauce
30p