Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteine
- 48.9 g
- Carboidrati
- 16.5 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef spezzatino
1óra 45p
Chicken velouté meal
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Rice salad
1óra
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2óra
All-in-one chicken dinner
50min
Meatloaf with red sauce
1óra 15p
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min