Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteine
- 48.9 g
- Carboidrati
- 16.5 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Chicken San Fernando
55 Min
Layered chicken dinner
1h 45min
Shepherd's pie
55 Min
Butter chicken
55 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken velouté meal
40min