Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Proteine
- 4.8 g
- Carboidrati
- 24.4 g
- Grassi
- 32.3 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 872.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Chilli mussels with risoni
35p
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Chicken in chipotle sauce
40min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 godz. 10 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30p
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15p
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35p
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min