Dispositivi & Accessori
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Prep. 10min
Totale 25h 20min
6 portions
Ingredienti
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
15.8 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Grassi
37.5 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
28.6 g
Carboidrati
40.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A taste of Gwinganna
11 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Pumpkin soup
30min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Rice crackers
55min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Pumpkin pie porridge
20min
Lemon coconut bliss balls
40min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Vanilla wet chai
15min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Zucchini banana loaf
1h 45min