Dispositivi & Accessori
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Prep. 15min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
198.2 mg
Proteine
9.2 g
Calorie
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Grassi
19.8 g
Fibre
6.5 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
28.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Seitan Pie
2h 10min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Dill Stuffed Peppers
5min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min