Versioni compatibili
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteine
- 11.1 g
- Carboidrati
- 23.9 g
- Grassi
- 13.6 g
- Grassi saturi
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 485.7 mg
Ricette alternative
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
15-minute noodles
15 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Creamy vegetable rice
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.