Versioni compatibili
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteine
- 11.1 g
- Carboidrati
- 23.9 g
- Grassi
- 13.6 g
- Grassi saturi
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 485.7 mg
Ricette alternative
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Warm satay bowl
1h 10min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Vegetarian chilli
35 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Quick veggie pasta salad
30min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min