Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Jackfruit filling
- 1 garlic clove
- 3 eschalots, cut into halves
- 2 tsp peanut oil
- 1 canned jackfruit in brine, drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- ½ tsp Chinese five spice
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tbsp tamari
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp Sriracha sauce
- 1 tsp arrowroot starch
Vegetables
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 1 Lebanese cucumber, unpeeled, ends removed
- 1 carrot, trimmed and peeled
Assembly
- 12 sheets rice paper roll wrappers
- 100 g rice vermicelli noodles
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, cut into strips
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, cut into strips
- 100 g fresh bean sprouts (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1507.5 kJ / 360.3 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 79.1 g
- Grassi
- 3.5 g
- Grassi saturi
- 0.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 632.9 mg
Ricette alternative
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11u. 20min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Poached eggs using blade cover
30min
Neapolitan pizza
1h 30min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min