Dispositivi & Accessori
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Prep. 10min
Totale 55min
6 portions
Ingredienti
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1256.3 mg
Proteine
17.5 g
Calorie
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Grassi
16.2 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
7.1 g
Carboidrati
42.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Creamy miso mushroom udon
45min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Tex-Mex chicken casserole
45min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min