Dispositivi & Accessori
Spinach and leek frittata
Prep. 20min
Totale 40min
8 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
331.1 mg
Proteine
9.8 g
Calorie
545.6 kJ /
130.4 kcal
Grassi
8.7 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
3.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sweet potato lentil pie
50min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min