![Sicilian prawn salad Sicilian prawn salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154503.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (opzionale)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 6 g
- Grassi
- 10 g
- Fibre
- 2.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Ratatouille
40 min
Salmon tartare
10 Min
Fruit ice cream
5 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Turkey rolls with gorgonzola
1 godz.
Chicken ball kebabs with rice
1h 40min
Arabian chicken with couscous
45 min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min